Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Doppler esernyő túlmutat a praktikusságon!

A Doppler esernyő tökéletes társ a viharos időszakokban, az év minden egyes napján. Hazánk időjárása az elmúlt esztendőkben rengeteget változott, aminek következtében eltűntek az évszakokat jellemző erőteljes kontúrok. 

A határok elmosódtak, s egymásba folytak. Így aztán az esőzések nemcsak egy-egy hónapra korlátozódnak, hanem teljesen váratlanul, bármikor felbukkanhatnak. Vagyis nem érdemes esernyő nélkül élnie. A Doppler minőséget, szépséget, praktikusságot kínál ernyőre szabott módon. Kézi nyitású és automata alternatívák közül válogathat, egyéni igényei szerint.

A nagy raktárkészlet legjobb ár/érték arányú termékeket rejt. Egy találós kérdés ide kívánkozik: mi az 99 gramm és olyan könnyed, mint egy csokoládé? Nos segítünk a válaszadásban, ez bizony a Doppler álomgyárában megszületett, kézi nyitású ernyő, ami karcsúságának köszönhetően kis helyen is elfér. A különleges anyagkeveréknek hála a készlet tagjai kivétel nélkül maximális minőséget képviselnek: ellenállnak a szélfútta, eső verte kihívásoknak. Az UV védelemmel ellátott modellek színe nem fakul ki, az anyaga nem vékonyodik, fásul el, így aztán a minőségromlás nélküli hosszú élettartam garantálható.

A Doppler esernyő tartóssága, ellenállósága borítékolható, akárcsak szépsége, exkluzivitása. A termékek olyan egyedi megjelenéssel például horgony minta büszkélkednek, amivel kitűnhet a mindennapi ernyőrengetegből. Az esernyőre tekinthet úgy, mint egy használati eszközre, ami szükség esetén kerül kézbe. Viszont úgy is definiálhatja, mint egy esztétikus jegyekkel megáldott, praktikus kiegészítőt, ami szemeket gyönyörködtető látványával pozitívan befolyásolhatja a kisugárzását. Ez az, amit a Doppler kínál.

Tartalomhoz tartozó címkék: Doppler esernyő Doppler esernyő ár

Keresés