Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

A Ryanair bőrönd nem okoz csalódást

Ha gyakran utazik olyan távolságokba, amit repülővel tud megtenni a leggyorsabban, legkényelmesebben, akkor szüksége van egy olyan bőröndre, amibe minden holmiját kényelmesen el tudja pakolni, de aminek a szélessége, hosszúsága nem haladja meg a légitársaságok által előírt méreteket - feltéve persze, ha a kofferét fel szeretné vinni magával a fedélzetre. 

A Ryanair bőrönd tökéletes választás, amennyiben egy legfeljebb 55x40x20 cm nagyságú táskát keres. Ha általában csak 1-2 napos utak erejéig hagyja maga mögött az otthonát, akkor egy ekkora bőrönd épp elegendő arra, hogy a legszükségesebb holmijait magával tudja vinni.

Akkor már más helyzet, ha hosszabb utazásokon is részt vesz, hiszen ez esetben biztosan szűkösnek bizonyul a Ryanair bőrönd pakolórésze. Ám ilyenkor is remek szolgálatot tesz ez a kis kompakt kialakítású táska, hiszen biztosan van néhány olyan dolga, amitől nem szeretne megválni akkor sem, amikor épp a magasban van, és az úti célja felé tart. Méreténél, kialakításának fogva rendkívül praktikus kofferről beszélünk, amit szinte bárhova el tud tenni anélkül, hogy útba lenne.

A belső rész úgy lett kialakítva, hogy a Ryanair bőrönd maximálisan kiszolgálja a felhasználók igényeit, ami azt jelenti, hogy bármit is tesz bele, azt szépen, rendezetten, egymástól elszeparálva tudja megtenni. A változatos termékkínálat önmagáért beszél, elég csak egy pillantást vetnie az elérhető bőröndökre, azonnal látja, hogy milyen sokféle formában, színben és kialakításban állnak rendelkezésre.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ryanair bőrönd Ryanair bőrönd ár

Keresés