Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyelv

Hungarian hu

A Wizzair kabinbőröndök változatos kivitelben készülnek

Amióta változtak az előírások, a légitársaságoknál csak azokat a bőröndöket, utazótáskákat lehet felvinni a fedélzetre, melyek eljes körűen megfelelnek a szabályoknak. 

A Wizzair esetében ez azt jelenti, hogy kizárólag egy darab, legfeljebb 40 × 30 × 20 cm méretű ingyenes kézipoggyász elhelyezésére nyílik lehetőség. Amennyiben tehát nem szeretné, hogy kellemetlen meglepetések érjék a becsekkolásnál, mindenképpen olyan Wizzair kabinbőrönd beszerzése mellett tegye le a voksát, aminek a méretei igazodnak az előírásokhoz.

Ha semmilyen úton-módon nem tudja megoldani, hogy ekkora táskába pakoljon minden létfontosságú holmit, akkor megvásárolhatja a WIZZ Priority szolgáltatást, melynek keretén belül plusz egy darab, legfeljebb 55 × 40 × 23 cm méretű, nagyobb kézipoggyászt is felvihet a fedélközbe. A Wizzair kabinbőrönd kínálatban nem kell árgus szemekkel figyelnie a méretezésre vonatkozó adatokat, itt ugyanis csak azokat a termékeket szerepeltetjük, melyek maximális összhangban vannak a szabályokkal.

Ez nagy könnyebbséget jelent, hiszen kizárólag a táskák stílusjegyeire, azaz színére, formájára, külső-belső kialakítására tud fókuszálni, és semmi sem vonja el a figyelmét arról, hogy a minden szempontból tökéletes Wizzair kabinbőröndöt válassza. Amennyiben így tesz, akkor garantáltan sok örömteli utazás elé néz, hiszen a holmik pakolása, szállítása kényelmes és problémamentes lesz. Ráadásul a reptéri ellenőrzésektől sem kell tartania, ugyanis ezeket a bőröndöket egy percre sem kell elengednie maga mellől.

Keresés