Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyelv

Hungarian hu

Az 55x40x20 bőrönd egyaránt megfelel egyéni elvárásainak és a légitársaság előírásainak

Az 55x40x20 bőrönd teljes egészében megfelel a Ryanair által meghatározott méreteknek. A kínálatunkban külön kategóriába sorolva fedezheti fel a fent említett paraméterű koffereket. 

Vagyis keresgélés és idegeskedés nélkül vetheti bele magát a nagy raktárkészlet biztosította kabinbőrönd-tengerbe. A legjobb ár/érték arányú alternatívák esztétikusak, praktikumukkal megkönnyíthetik a pakolás, cipekedés pillanatait, és mindennek tetejében pénztárcabarát árakat kínálnak. Önmagában az árcédulán látható összeg nem informatív, mivel hiányoznak mellőle az értékek, melyek az adott termékre jellemzőek.

Ám ha komplexitásában vizsgálja a rendelkezésére álló minőségi koffereket, akkor hiánytalan és beszédes képet alkothat a bekerülési költségekről. A kínálatunkban szereplő bőröndök kivétel nélkül garantált méretekkel büszkélkednek, azaz attól nem kell tartania, hogy a reptéren, becsekkoláskor derül ki, hogy kabinbőröndje nem felel meg az előírásoknak, a pár centis eltérés miatt. A minőségi termékek kialakítása első osztályú. A praktikumra kihegyezett kivitelnek köszönhetően eredményesen, takarékosan és gyorsan rendezheti el a pakolás, máskor idegőrlő feladatát.

A mozgatásra vonatkozó lehetőségek is lényegesek. A palettán szereplő gurulós, kerekekkel ellátott 55x40x20 bőrönd könnyed módon mobilizálható, fennakadások nélkül. Mivel saját szervizhálózattal büszkélkedünk, így meghibásodás esetén a javíttatás nem jelenthet problémát. Ha személyesen is meggyőződne a webáruházban látottakról, akkor saját bemutatótermünkben megtekintheti az egyedi igényeinek maradéktalanul megfelelő termékeket.

Tartalomhoz tartozó címkék: 55x40x20 bőrönd 55x40x20 bőrönd ár

Keresés