Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Nyelv

Hungarian hu

Bőrönd szett, ha nem akarja elaprózni a dolgot

Életünk során állandóan mozgásban vagyunk, és sokszor az is megesik, hogy nagyobb távolságokat teszünk meg. Ilyenkor nélkülözhetetlen, hogy rendelkezésre álljon egy strapabíró, kellő kapacitású bőrönd, amiben minden létfontosságú - és kevésbé fontos - holmit kényelmesen el tudunk pakolni. 

A bőrönd szett remek alternatívát kínál, ha sosem tudja előre, hogy hány napot lesz távol otthonától. Van, amikor csak 1-2 napra utazik el, hogy meglátogassa a rokonait, barátait? Esetleg a főnök üzleti utakra is kirendeli alkalmanként, melyeknek az időtartama 1 naptól egészen 1 hétig terjedhet?

A családjával is gyakran elmegy csodás helyekre az év során? Akkor a bőrönd szett ideális választás lehet, hiszen mindig abba a táskába tud pakolni, ami a leginkább megfelel az igényeinek. Ha tényleg csak a legszükségesebb dolgokat szeretné magával vinni, akkor felesleges egy M-es vagy L-es méretű kofferba pakolni, hiszen az csak feleslegesen foglalja a helyet. Ha viszont egy hosszabb utazásra készül, melynek során nem szeretné nélkülözni az otthon használt ruháit, műszaki cikkeit és egyéb holmijait, akkor az S-es méretű táska minden bizonnyal kicsinek bizonyul.

A bőrönd szettek általában egy S-es, egy M-es és egy L-es táskát tartalmaznak, amiket jól ki tud használni. Főként, ha egyszerre többen kelnek útra, akkor a táskákon barátságosan el tudnak osztozni. Ami a választékot illeti, meglehetősen változatos kínálat áll rendelkezésre, az elérhető bőröndök ugyanis kialakításban, színben és egyéb paraméterben is különböznek egymástól.

Tartalomhoz tartozó címkék: bőrönd szett bőrönd szett vásárlás

Keresés