Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Wizzair kézipoggyász, amibe kényelmesen tud pakolni

Amikor a minden szempontból megfelelő bőrönd beszerzése a cél, akkor érdemes már előre átgondolnia, hogy milyen elvárásokat támaszt a beszerezni kívánt termékkel szemben. 

Ezzel rengeteg időt és energiát spórolhat meg, ráadásul sokkal kisebb lesz az esélye annak, hogy rossz döntést hoz, és végül egy olyan táska birtokába kerül, amit nem tud eléggé kihasználni. A Wizzair kézipoggyász remek szolgálatot tesz, ha gyakran szeli át a távolságokat repülőgépen utazva, és van néhány olyan holmija, amitől akkor sem szeretne megválni, akkor felszáll a fedélzetre.

A légitársaság előírásai szerint 2018. november 1-től az utasok már csak legfeljebb egy darab maximum 40×30×20 cm méretű bőröndöt vihetnek fel magukkal a repülőre. Ez alól csak az az eset képez kivételt, ha valaki megvásárolja a WIZZ Priority szolgáltatást, de ennek bizony borsos ára van, így nem csoda, ha ezzel a lehetőséggel az utasok többsége nem kíván élni. A Wizzair kézipoggyász megvásárlásával elejét veheti a problémának, hiszen ezek a táskák minden egyes részletükben a felhasználók igényeire vannak szabva.

Ez a kinézetükben, a belső kialakításukban, a méretükben és a minőségükben is megnyilvánul. Bár a külső stílusjegyek tekintetében akár egészen nagy különbségek is felfedezhetők az egyes termékek között, de bármelyik modell mellett is teszi le a voksát, meg lesz elégedve a birtokába kerülő Wizzair kézipoggyász táskával. Már az első használat alkalmával is érzi majd, hogy minőségi termékkel van dolga, ami azon túl, hogy modern formavilággal és kellemes színárnyalattal rendelkezik, ráadásul még nagyon praktikus is.

Keresés